Van idee tot eindinspectie

Kroon Keramiek gaat veel verder dan alleen het leveren van de juiste ingrediënten. We denken graag van a tot z met u mee om uw bouwproject te laten slagen. Door onze uitgebreide kennis van authentieke materialen en historische objecten kunnen we in het beginstadium al een gedegen advies uitbrengen. We komen dan ook graag op locatie voor een inspectie om zo tijdig een indicatie van de mogelijkheden te geven. Hoeveel materiaal heeft u nodig? Welk materiaal is het meest geschikt? Na onze calculatie weet u aan het begin van uw project precies wat u te wachten staat.

Mocht het voorkomen dat een object niet meer leverbaar is of als herstellen geen optie blijkt, dan reproduceren wij de materialen die u nodig heeft. Eerst gaan we over tot het maken van monsters om de originele uitstraling te evenaren. De monsters leggen we vervolgens aan u voor. Pas na uw goedkeuring starten wij het productieproces.

Nu de juiste materialen in huis zijn, kan het bouwproject echt gaan beginnen. Tijdens het bouwproces kunt u gerust contact met ons opnemen voor een tussentijds advies. Als de laatste dakpan, steen of vloertegel gelegd is, doen we in overleg met u de eindinspectie om er zeker van te zijn dat het resultaat staat als een huis.