Leipannen - Tegelpannen

Kroon Keramiek biedt een uniek gamma Leipannen – Tegelpannen
Ons assortiment leipannen / tegelpannen is afgestemd op specifieke bouwstijlen waarin we uw pand een klassieke alsook een moderne uitstraling kunnen geven. Wij onderscheiden ons aanbod op basis van de productiemethoden, met keuze uit handvorm, semi machinaal en volledig machinaal gemaakt. Het divers lijnenspel en kleurgebruik biedt niet alleen creatieve ruimte, maar ook budget technisch voor ieder wat wils

Bourgondische bouwstijl
Wij bieden voor een landelijke stijl geïnspireerd op de authentieke dakpannen uit de Bourgogne (Pastorij woningen) een handgemaakte bezande leipan. Iedere dakpan wordt handmatig in een houten vormmal geperst en voor u op kleur gebracht. Elke dakpan heeft dus zijn eigen identiteit wat uw dak een speels en levendige uitstraling meegeeft.

Engelse Heritage bouwstijl
Wij bieden geïnspireerd op de Engelse Tudor bouwstijl een uniek gamma lei-pannen die met de hand worden afgewerkt en bezand. Deze heritage leipannen kenmerken zich door een strakkere maatvoering en een kleurenpallet die overeenkomstig is met die uit de regio Kent in Engeland. Met deze leipannen brengt u een stukje Engelse architectuur naar uw woning. 

Machinale Lei-pannen 
Wij bieden diverse machinale lei-pannen die zich laten kenmerken door strakke lijnen, maatvastheid en effen kleurtonen.
 
Verglaasde Leipannen
Wij bieden op het Majolica - Hospice de Beaune een geinspireerd gamma verglaasde machinaal- en handgevormde leipannen. Een kleurenpallet zo diep als op RAL code gemaakt.
 
Wij creëren uitzonderlijke daken, neemt u voor meer informatie contact met ons op.
Handvorm tegelpan - leipanTudor handvorm tegelpan - leipan